FC Barcelona ønsker at styrke midtbanen, og i denne forbindelse har de angiveligt rettet blikket mod engelske Conor Gallagher. Han er i øjeblikket udlejet til Crystal Palace fra Chelsea.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona vil hente disse tre spillere næste år

Det spanske medie Fichajes skriver, at Conor Gallagher er på radaren i den catalanske storklub. Den 21-årige englænder, der er udlejet fra Chelsea, bliver i øjeblikket overvåget af Barcelona, når han er på banen for Crystal Palace.

Gallagher har været en del af Chelsea i mange år, da han arbejdet sig vejen op gennem deres ungdomsrækker. Han har dog endnu ikke fået debut for førsteholdet, men har derimod imponeret på sine lejeophold. Efter at have været udlejet til West Bromwich Albion i sidste sæson, er han nu at finde i Crystal Palace.

Den 21-årige har fået en god start på denne sæson, hvor han har etableret sig selv som en vigtig spiller for Crystal Palace. Han har indtil videre bidraget med to mål og et oplæg i de fem kampe, han har spillet i 2021/22-sæsonen.

Hans præstationer på vegne af klubben fra det sydlige London er ikke gået ubemærket hen. Ifølge Fichajes har det nemlig fået Barcelona til at holde et vågent øje med ham. Det spanske medier mener nemlig at vide, at han overvejes som styrkelse af midtbanen.

Fichajes skriver, at Barcelona ønsker at hente en ny midtbanespiller, efter at have sendt Miralem Pjanic og Ilaix Moriba væk fra klubben denne sommer.

Da der ikke er hentet nye midtbanespillere ind, er det Sergio Busquets, Frenkie de Jong og Pedri, der skal påtages en stor del af ansvaret på midtbanen. På det seneste har Barcelona også været kædet sammen med andre midtbanespiller, herunder Paul Pogba, Dani Olmo og Lorenzo Pellegrini.

LÆS OGSÅ: Solskjær langer ud: Han ved ikke, hvad han snakker om

Gallagher ses i højere grad som en langsigtet løsning, da han med sine 21 år fortsat har mange sæsoner i benene. Chelsea-træner Thomas Tuchel har dog også et godt øje til Gallagher, og det er derfor ikke sikkert, at han vil slippe ham.