FC Barcelona overvejer angiveligt at hente Manchester United-profilen Paul Pogba til sommer.

Paul Pogba står uden kontrakt efter denne sæson, hvorfor han kan skifte på en fri transfer. Det har medført, at han er interessant for Barcelona, hvis økonomi ikke tillader store indkøb.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona vil satse på Aubameyang – på én betingelse

Det skriver spanske Fichajes.

Der har været mange spekulationer om Paul Pogbas fremtid. Det faktum, at han ikke selv har udtalt sig om sin kontraktsituation, har blot resulteret i yderligere rygter.

Manchester United ønsker at forlænge med den franske midtbanespiller, og siges at have givet ham flere kontrakttilbud. Alle tilbud skulle dog være blevet afvist.

Det faktum, at han står uden kontrakt til sommer har medført interesse fra flere forskellige klubber. Han er dog især blevet kædet sammen med Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Den 28-årige midtbanespiller stiller dog høje økonomiske krav, hvilket kan besværliggøre Barcelonas jagt på ham. Deres økonomi tillader nemlig ikke at betale ham en høj løn.

Ifølge Fichajes stiller han et krav om en ugeløn på min. 350.000 euro, hvilket svarer til 2,6 millioner kroner. Det er en løn, som Barcelona kan få meget svært ved at betale.

LÆS OGSÅ: Barcelona-veteran vil til MLS med Messi og Suarez

Både Real Madrid og Paris Saint-Germain har derimod de finansielle kræfter til at tilbyde ham denne løn. Ikke desto mindre overvejer ledelsen i Barcelona at give Pogba et tilbud.