Julian Nagelsmann og co. har planer om at hente to Barcelona-spillere næste år.

Barcelona kan ende med at måtte sende to spiller til München i sommerens transfervindue. Ifølge Fichajes har den tyske storklub nemlig planer om at forsøge at hente både Sergino Dest og Frenkie de Jong næste år.

LÆS OGSÅ: Barcelona tilbyder stjerne til flere Premier League-klubber

Dest har været en del af Barcelona-truppen siden sommeren 2020, men har haft svært ved at finde sig til rette. Den 21-årige er især faldet ned i hierarkiet efter Xavi har overtaget trænerrollen. Forsvareren har nemlig haft svært ved at tilpasse sig Xavis spillestil.

Som følge af dette, er Barcelona efter sigende klar til at tage afsked med ham – enten i januar eller til sommer. Og Bayern München, der også viste interesse for Dest, inden han skiftede til Camp Nou, har ikke mistet interessen for ham.

Ifølge Fichajes er Julian Nagelsmann på jagt efter en spiller, der kan give konkurrence til højreback Benjamin Pavard. Han leder efter en spiller, der har en mere offensiv tilgang, og det har altså ført ham til Sergino Dest.

Den anden spiller, som Bayern har rettet blikket mod, er Frenkie de Jong. Den 24-årige De Jong, der også har en fortid i Ajax, var også på radaren i Bayern, inden han skiftede til Barcelona i 2019. Og de har siden da holdt øje med hans udvikling.

Bundesliga-klubben står til at miste Corentin Tolisso efter denne sæson, mens det forventes, at Marc Roca vil blive solgt til sommer. Det medfører, at der vil være åbne pladser på midtbanen, som de agter at udfylde med Frenkie de Jong.

På lige fod med Dest har De Jong også haft svært ved at tilpasse sig til Xavis taktik. Og med Gavi og Nico, der begge bliver ved med at imponere på midtbanen, og en Pedri, der snart er klar til at vende tilbage, kan De Jongs faste plads på midtbanen være truet.

LÆS OGSÅ: Særlig anmodning fra Barcelona: Sådan vil de få råd til Erling Haaland

Og angiveligt skulle den catalanske storklub være klar til at tage afsked med hollænderen, hvis der skulle komme et stort bud. Spørgsmålet er dog, om Bayern München er villige til at betale, hvad Barcelona kræver for ham.