Marca erfarer, at den tidligere Real Madrid-spiller og superstjerne David Beckham er på vej til at fiske i Real Madrids dam, hvor især én spiller har fanget hans opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi har bedt sine folk finde bolig i Paris

Det skulle omhandle den 33-årige Marcelo, som dog har kontrakt med Real Madrid i mindst én sæson mere. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at meget taler for, at han kan være fortid hos Los Blancos, når denne sæson er forbi, og her skulle Inter Miami, David Beckhams klub, altså stå klar til at velkomme ham med åbne arme.

Ifølge Marca håber man hos Real Madrid på, at Marcelo og klubben kan blive enige om en aftale, hvor man annullerer det sidste år af kontrakten. Marcelo skulle angiveligt ikke have lyst til at være en byrde for klubben, som han har spillet 527 kampe for og tjent i 14 sæsoner, da de har givet ham så meget.

Marcelo og David Beckham har ligeså en meget god relation, hvorfor Marca mener, at et skifte kan komme på tale.

Real Madrid kan finde Marcelos afløser i form af 19-årige Miguel Gutiérrez, som man kan hive op fra Castilla, eller hive Sergio Reguilons hjem fra Tottenham, da man fortsat har mulighed for at udnytte tilbagekøbsklausulen.

LÆS OGSÅ: Medie: Zidane stopper i Real Madrid

Men når det så er sagt, så bliver det umiddelbart Mendy på startpladsen i Real Madrid.