Ifølge det italienske medie Corriere Dello Sport og det engelske medie Sport Witness, var Manchester United interesserede i at skrive kontrakt med det bulgarske talent Valentin Antov.

LÆS OGSÅ: Italiensk legende hylder Christian Eriksen

Den 20-årige er et lovende talent, der har skabt et navn for sig selv i CSKA Sofia. Hans en kontrakt med klubben, der udløber i 2022, blev Manchester United udråbt som en af de klubber, der var ivrige efter at sikre sig hans underskrift.

Mens De Røde Djævle forberedte sig på at give et bud på spilleren, blev det offentliggjort, at han skiftede til Serie A-holdet Bologna. De handlede hurtigt for at sikre sig spillere på en lejeaftale i januar.

Spileren selv virker også glad for sit skifte til Serie A. Han beskrevet det som en engangsmulighed, der vil hjælpe ham med at udvikle sig som spiller. Går alt, som det skal, kan den italienske klub skrive permanent kontrakt med Antov fro 3,5 millioner euro.

“Det er ikke muligt at skifte til England længere på grund af Brexit. Nu er jeg kun interesseret i Bologna,” sagde han.

Han er en alsidig spiller, der ikke kun kan spille i forsvaret, men også på den defensive midtbane. Det har hjulpet ham med at udvikle sig til en spiller, der er i stand til at bringe bolden frem på banen.

Premier League-rivalerne fra Arsenal var også klar til at skrive kontrakt med Antov. Men som spilleren selv gav udtryk for, ville Brexit have gjort en potentiel aftale til England svær.

LÆS OGSÅ: Så mange penge kan Pedri ende med at koste FC Barcelona

Det tyder på, at han bliver nødt til at erhverve flere point, hvis han skal være berettiget til at skifte til en engelsk klub. Hvis han fortsætter med at udvikle sig, og i fremtiden får samlet flere point, kan et skifte til Premier League dog ikke udelukkedes i fremtiden.