Det er ikke helt lykkedes for portugisiske Cristiano Ronaldo og Juventus at finde melodien i denne sæson. De halter nemlig ikke blot efter i Serie A, men har også tabt den første af to ottendedelsfinale-kampe i Champions League til FC Porto.

LÆS OGSÅ: Vil have kæmpe lønforhøjelse: Så meget vil Haaland kræve af sin næste klub

Det er dog ikke alt for Juventus. Nu er der nemlig også rygter om, at deres helt store profil Cristiano Ronaldo har planer om at forlade Torino-klubben. Faktisk rygtes det, at han her et ønske om at forlade klubben allerede til sommer.

Det er det italienske medie Calciomercato, der skriver, at Cristiano Ronaldo har taget kontakt til sin agent, superagenten, Jorge Mendes, og har bedt om at gå i gang med at forberede de nødvendige ting, som der skal være styr på, forud for et skifte til en ny klub.

Ronaldo har i de seneste par år spillet for Den Gamle Dame fra Torino, som han skiftede til fra Real Madrid i 2018. Siden sin ankomst fra den spanske storklub, herunder også i denne sæson, har han været en af de mest scorende spillere for den italienske klub.

Efter Juventus’ nederlag i midten af ugen, har Ronaldo fået bragt sig selv i lidt af et dårligt fokus. Det var nemlig én ud af forholdsvis få gange, hvor han ikke formåede at levere, som han skulle. Ligeledes er der efterfølgende gået flere videoer viralt af portugiseren.

LÆS OGSÅ: Mbappé tilbudt vanvittig lønforhøjelse: Så meget tilbyder PSG

I denne sæson er det dog samlet set blevet til 23 mål i 27 kampe for den portugisiske stjerne. Foruden de 23 mål, har han også leveret tre oplæg.