Cristiano Ronaldo vendte for nylig hjem til Manchester United. Nu viser det sig, at han tilsyneladende ikke har et godt forhold til Mason Greenwood.

Denne sommer vendte Cristiano Ronaldo hjem til Manchester United, efter ophold i både Real Madrid og Juventus.

LÆS OGSÅ: Liverpool melder sig ind i kampen om Dortmund-stjerne

Tilsyneladende er det dog ikke alle spillere i truppen, han har et lige godt syn på. I hvert fald mener ESPN at vide, at den 36-årige stjerne har set sig sur på den unge Mason Greenwood.

De to spillere har ikke et optimalt samspil i den sidste del af banen, og Cristiano Ronaldo, der har bidraget med seks mål, siden han vendte tilbage, skulle være irriteret på den kun 20-årige Greenwood.

Den portugisiske stjerne mener nemlig, at han skyder i situationer, hvor han i stedet burde aflevere bolden. Det resultere naturligvis i spildte muligheder, og det skulle angiveligt være dét, der har resulteret i Cristiano Ronaldos utilfredshed.

Historien melder intet om, hvorvidt der har været en konfrontation mellem de to spillere. Derfor vides det altså ikke, om Cristiano Ronaldo har valgt at lufte sin utilfredshed overfor den unge englænder.

Cristiano Ronaldo har scoret seks mål fordelt på 765 minutter i denne sæson, hvilket svarer til et mål pr. 120. minut. Greenwood har derimod bidraget med fire mål fordelt på 922 minutter, hvilket svarer til et mål pr. 230 minut.

LÆS OGSÅ: Ikke gratis at forlænge: Så meget betalte Barcelona til Ansu Fatis agent

Ifølge Premier Leagues officielle hjemmeside har Greenwood en skudpræcision på 45%. Det betyder ikke, at han scorer på 45% af sine skud, men derimod blot, at 45% af hans skud er indenfor målrammen.