Christian Eriksens tilværelse i Inter begynder at se bedre ud. Han er nemlig begyndt at få mere spilletid under Antonio Conte, og han bliver ligeså rost meget mere, hvorfor man nu endelig føler, at man kan stole på ham i Inter.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det ser derfor ud til, at Christian Eriksens positionsskifte har gjort underværker, og han ser nu frem til at blive trænet af en af historiens bedste på den plads.

Don Balon skriver nemlig nu, at Juventus har set sig varme på Christian Eriksen. Og de har Andrea Pirlo som cheftræner, hvorfor han kan lære ham meget, og ligeså skulle Cristiano Ronaldo være enig med Pirlo om, at Eriksen er manden, der kan forbedre midtbanen hos Torino-klubben.

Juventus har tidligere været sat i forbindelse med Isco, som normalt spiller samme position som Eriksen, men ifølge mediet har Ronaldo vendt tommelfingeren nedad til sin tidligere holdkammerat i Real Madrid, men derimod beundrer han Christian Eriksen.

LÆS OGSÅ: Scholes er uenig i udbredt påstand om Manchester United

Det kræver dog også, at Juventus får ryddet op i klubben, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at hente Eriksen, men dette skulle de være mere end klar til at gøre.