Midt i al kaosset af den foreslåede, og nu mislykkede, Super League, har Sky Sports rapporteret, at David Alaba har accepteret en femårig kontrakt.

LÆS OGSÅ: Finansielt modangreb på Super League: Vil lokke klubberne tilbage med 52 milliarder

Det velrenommerede medie skriver, at den østrigske forsvarer har skrevet under på en femårig kontrakt med Real Madrid. Derfor forventer mediet, at han slutter sig til Los Blancos til sommer, hvor det altså er planen, at han skal blive frem til 2026.

I den samme rapport er det også skrevet, at den alsidige østrigske forsvarer ikke længere er interesseret i at slutte sig til FC Barcelona. Han har ellers i en længere periode været kædet sammen med den catalanske storklub.

Real Madrid er en klub, der har en historie med at lække eller annoncere handler, hvis de står i en dårlig situation. Formålet med dette, er at give deres fans noget andet at fokusere på, så de ikke fokuserer på problemerne. Dette kan måske være tilfældet i denne sammenhæng.

En underskrift fra David Alaba er dog næppe nok til at distrahere fodboldverdenen, og trække deres fokus væk fra den mislykkede Super League.

LÆS OGSÅ: Varane nærmer sig United-skifte: Så meget har de budt

Hvis det skulle vise sig at være sandt, at Alaba skriver under på en kontrakt med Real Madrid, vil det være interessant at se, hvad det får af indflydelse på forhandlingerne med Sergio Ramos. Det kan nemlig være svært at se, at der skulle være plads til dem begge i Real Madrid.