Thomas Delaney kan potentielt være på vej til Premier League. Flere engelske klubber viser nemlig interesse for den danske landsholdsspiller. Angiveligt er både Southampton, Norwich og Crystal Palace interesseret i danskeren.

LÆS OGSÅ: Avis: Braithwaite åben overfor skifte til Premier League-klub

Det skriver Sky Sports Deutschland.

For tiden er danskeren dog travlt optaget af deltagelsen ved EM sammen med resten af det danske mandskab. Lørdag skal han nemlig i aktion sammen med holdkammeraterne, når de tørner sammen med Tjekkiet i kvartfinalen.

På klubplan kan Delaney potentielt være på vej til et skifte. Ifølge Sky Sports Deutschland er der nemlig tre Premier League-klubber, der har et godt øje til ham.

Desuden skriver det tyske medie, at Dortmund har et ønske om at sælge Delaney, der tilmed selv har en drøm om at spille i Premier League. Derfor kan det hele potentielt gå op i en højere enhed. Han kan tilsyneladende vælge frit mellem henholdsvis Southampton, Norwich og Crystal Palace.

Sky Sports Deutschland melder desuden, at Crystal Palace tidligere har været i kontakt med Dortmund, hvor de har forhørt sig om Thomas Delaneys situation.

Der har endnu ikke været konkrete forhandlinger mellem Dortmund og nogen af de tre Premier League-klubber. Ifølge det tyske medie vil de finde sted efter EM, hvorfor der er tale om reel interesse fra de tre engelske klubber.

LÆS OGSÅ: Arsenal planlægger fem sommerindkøb

Delaney har for nylig været kædet sammen med et skifte til Wolfsburg. Derudover har ESPN tidligere bragt i en historie om, at der er interesse for den 28-årige midtbanespiller fra Southamptons side – og denne interesse er tilsyneladende ikke falmet.