Alt tyder på, at Ousmane Dembélé er fortid i Barcelona til sommer. Her skifter han nemlig til Juventus, som han har en forhåndsaftale med.

Der har i lang tid været tvivl om, hvorvidt Ousmane Dembélé vil blive i Barcelona. Nu er der meldinger om, at han har besluttet sig for at forlade den catalanske klub til sommer.

LÆS OGSÅ: Xavi har bedt Barca-ledelse om at hente Juventus-angriber

Det spanske medie SPORT skriver nemlig, at Bacelona-spilleren har indgået en forhåndsaftale med Juventus. Det betyder, at han kommer til at skifte til den italienske klub på en fri transfer til sommer.

Den franske stjerne har nemlig kun kontrakt i Barcelona frem til sommer. Derfor kan han officielt indgå en forhåndsaftale i det kommende transfervindue i januar. Der er dog forlydender om, at de allerede har indgået denne aftale.

I spansk presse lyder det, at den tidligere Dortmund-profil har afvist Barcelonas seneste kontrakttilbud. Angiveligt skulle han være utilfreds med, at de nægter han at møde hans lønkrav, når de er villige til at bruge penge på at hente Haaland.

Ifølge SPORT har Dembélé dog endnu ikke underskrevet forhåndsaftale med den italienske klub. Han venter nemlig fortsat på at få et tilbud fra PSG.

Ligue 1-giganterne er nemlig også interesserede i at hente den franske stjerne til Paris. Derfor har de angiveligt bedt ham om at vente med at skrive under på aftalen med Juventus, før han har set deres tilbud.

LÆS OGSÅ: Mbappé med tvetydig melding om sin fremtid

Manchester United har angiveligt også sendt et tilbud til Dembélés agent Moussa Sissoko, men har dog ikke formået at nå til enighed med franskmanden.