Paul Pogba har endnu ikke forlænget sit ophold på Old Trafford, og angiveligt bliver Parc des Princes hans nye hjemmebane.

Paris Saint-Germain er tilsyneladende fortsat favoritter til at hente Paul Pogba til sommer. Her udløber hans nuværende kontrakt med Manchester United, og han kan derfor forlade klubben gratis.

LÆS OGSÅ: Barca-legende langer ud efter Laporta: Vil han sparke endnu en legende ud af bagdøren?

På trods af deres store anstrengelser, er det endnu ikke lykkedes Manchester United at forlænge med Paul Pogba. Som tingene ser ud nu, er han derfor fortid på Old Trafford, når denne sæson er overstået.

Allerede fra årsskiftet kan den 28-årige franskmand begynde at forhandle med udenlandske klubber. I den engelske klub skulle de have accepteret, at deres forhandlinger ikke føre nogen steder, før han har vurderet sine andre muligheder.

Efter sigende skulle Real Madrid også været interesserede i at hente Real Madrid, men ifølge Fichajes er det Paris Saint-Germain, der er favoritter til at blive Paul Pogbas nye klub til sommer.

Mediet hævder sågar, at der allerede har været dialog mellem Ligue 1-klubben og Pogbas agent, Mino Raiola. Derfor er der også forventninger om, at der vil blive taget hul på de formelle forhandlinger i starten af næste år.

LÆS OGSÅ: Bombe: Messi ved, at han blev forrådt af Barcelona-holdkammerat før PSG-skifte

Paul Pogba er fortsat en vigtig spiller for De Røde Djævle, da han i denne sæson har bidraget med syv oplæg i 12 kampe på tværs af alle turneringer.