Mason Greenwood scorede i opgøret mod Leicester. Og selvom det må siges at have været forgæves, var det alligevel et vigtigt mål for den unge angriber. Det var nemlig det første mål, han har scoret siden slutningen af januar, hvor han scorede mod Liverpool.

LÆS OGSÅ: Solskjær giver ny opdatering på Marcus Rashfords skade

Målet betyder faktisk også, at han siden starten af sidste sæson har scoret 22 mål på tværs af alle turneringer. Det gør Mason Greenwood til den teenager, der har scoret flest mål i denne periode på tværs af alle klubber i de fem største europæiske ligaer.

Mediet Manchester Evening News mener, at det er en statistik, der bør lægge en dæmper på hans kritikere. Også selvom han ikke har haft en god sæson i denne sæson.

Den 19-årige har nemlig ikke just imponeret for De Røde Djævle i denne sæson – og især ikke, når man sammenligner den med sidste sæson. Manchester Evening News mener dog også, at det bør ses som et bevis på Greenwoods talent, som er, hvad der har gjort denne statistik mulig.

Den flotte statistik skyldes naturligvis primært, at han i sidste sæson havde en eksplosiv sæson, men hans seneste præstationer for De Røde Djævle antyder dog, at han er ved at vende tilbage i form.

LÆS OGSÅ: Neville overrasket over Solskjær: En spildt chance

Han scorede ikke i opgøret mod Premier League, men han havde tydeligvis heller ikke heldet med sig den dag. Taget denne præstation i betragtning, er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, før han bryder sin måltørke i ligaen, der i skrivende stund lyder på syv kampe.