Det er endnu uvist, om kampen mellem FC Barcelona og Dynamo Kiev i Champions League, kommer til at stå. Det skyldes Kiev-holdet, der er hårdt ramt af coronavirus, hvilket har betydet, de blot har tretten spillere.

Hvis blot én mere bliver smittet, kan de ikke stille hold.

LÆS OGSÅ: Midlertidig præsident: Her vil vi holde valg

Derimod, hvis det ikke bliver en realitet, vil FC Barcelona tage imod Dynamo Kiev på Camp Nou. Det er her, at Barcelona kan fortsætte stimen i Champions League, efter de rejse til Torino og slog Juventus.

Det bliver nu rapporteret af SPORT, at en del af puslespillet, når det kommer til opstillingen, allerede kendes. De hævder, at Pedri har fundet vej til startopstillingen.

Blandt Barcas bedste

Pedri har været blandt Barcelonas bedste spillere. Han har dog blot spillet 371 minutter, der er fordelt over otte kampe i denne sæson. Han har startet i tre kampe og startet ude i fem.

Han er dog startet inde i de svære kampe, herunder mod Real Madrid, Juventus og Getafe.

LÆS OGSÅ: Ikke Koemans favorit: Så lidt spilletid har Braithwaite fået

Philippe Coutinho har pådraget sig en skade, hvilket kunne betyde, at Antoine Griezmann starter igen. Lionel Messi starter også. Der er dermed kun én plads tilbage, hvor han kan vælge mellem Ansu Fati, Ousmane Dembélé og Francisco Trincao.