Der er efterhånden ikke meget, der tyder på, at Ousmane Dembélé bliver i FC Barcelona. Derimod virker det mere sandsynligt, at han beslutter sig for et skifte til PSG.

I lang tid har der været stor tvivl om, hvad fremtiden vil byde på for den franske stjerne. Han har nemlig flere gange skiftet mening om, hvorvidt han vil forlænge med Barcelona eller ej.

LÆS OGSÅ: Real Madrid nærmer sig aftale med fransk stjerne

Nu ser det dog ud til, at det er slut, og at han siger farvel til den spanske klub denne sommer. Ifølge flere spanske medier har han nemlig afvist det seneste og sidste tilbud fra Camp Nou-klubben.

Ifølge Fichajes skulle han have besluttet sig for, at han vil til PSG, hvor han vurderer, at han kan få en bedre fremtid. Samtidig er der også en økonomisk gulerod, der har været med til at lokke ham.

Det spanske medie skriver nemlig, at PSG har tilbudt ham en kontrakt, der strækker sig over fem år, har en årsløn på 18 millioner euro samt en bonus ved underskrivelse på mellem 30 og 40 millioner euro.

Hvis det er det økonomiske, der primært er i fokus for Dembélé, når han skal tage sin endelige beslutning, får Barcelona svært ved at lege dem.

LÆS OGSÅ: Manchester United giver ultimatum til Frenkie de Jong

Den catalanske storklub har nemlig ikke økonomi til at kunne tilbyde ham en kontrakt, der er i nærheden af, hvad han bliver tilbudt af den franske hovedstadsklub.