FC Barcelona har ikke droppet at forlænge med Ousmane Dembélé, som tilbydes en årsløn på 8 mio. euro.

Der er fortsat stor tvivl om, hvad Ousmane Dembélés fremtid kommer til at byde på. Den franske stjerne har nemlig endnu ikke offentliggjort noget om sine fremtidsplaner.

LÆS OGSÅ: Isco skifter til La Liga-klub

I lang tid har det dog set ud til, at han forlader Barcelona til sommer. Det blev understreger i januars transfervindue, hvor den catalanske klub bad han forlade klubben.

Han endte dog med at forblive en del af Barcelona-truppen, og på det seneste har Xavi vist ham stor tillid. Den store tillid har båret frugt, og Dembélé har vist sig fra sin bedste side på banen.

Dette har medført, at Barcelona nu har ændret holdning, og alligevel ønsker at forlænge med franskmanden. De har dog ikke mulighed for at forbedre det seneste kontraktudspild, som de præsenterede for ham.

Ifølge El Chiringuito TV betyder det, at Barcelona har tilbudt ham 8 mio. euro plus diverse præstationsbaserede bonusser, hvis han vælger at blive på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Barcelona har besluttet Luuk de Jongs fremtid

Desuden skulle der være tale om en toårig kontrakt, der derfor ville holde Dembélé på Camp Nou frem til sommeren 2024. Angiveligt skulle det dog være en forudsætning, at hans agent er villig til at frasige sig sit store honorar.