På trods af, at der fortsat er et stykke tid til, at sommerens transfervindue åbner, er der allerede godt gang i rygterne. Det er bestemt også noget, der gør sig gældende for Premier League-klubberne som Manchester United.

LÆS OGSÅ: Spurs får konkurrence: United og Liverpool melder deres interesse

Der er nemlig en lang række forskellige spillere, der er blevet kædet sammen med et skifte til Manchester United. I denne forbindelse er der dog også mange, der hurtigt falder fra hinanden igen. Andre navne bliver dog nævnt igen og igen.

Det har fået journalisterne fra det respekterede medie Manchester Evening News til at give deres bud på, hvad de ser som den bedste startellever for Manchester United i næste sæson. Skal den blive til noget, kræver det dog, at Ole Gunnar Solskjær får lov til at købe ind forud for næste sæson.

Faktisk kræver det, at der bliver hentet nye spillere ind til hele tre forskellige positioner. Hos Manchester Evening News mener de nemlig, at det vil være rigtig positivt for Manchester United at få Raphael Varane, Declan Rice og Erling Braut Haaland ind i truppen.

LÆS OGSÅ: Tidligere landsholdsstjerner enige: Han er Englands bedste venstreback

Alle tre spillere har ad flere omgange været rygtet til Manchester United, hvor særligt sidstnævnte siges at være et af Ole Gunnar Solskjærs toptransfermål. Skal den norske træner genforenes med sin landsmand, kræver det dog, at klubben finder den store pung frem. Se mediets bud på drømmestartelleveren nedenfor: