Edinson Cavani kan potentielt ende med at være fortid i Manchester United til sommer. Hans kontrakt løber nemlig kun over et år, hvorfor han kan ende med at skulle forlade klubben om ganske få måneder.

LÆS OGSÅ: Godt nyt for Manchester United: Dortmund villige til at lytte på bud

I forbindelse med deres præsentation af Edinson Cavani, skrev Manchester United, at der var en mulighed for at forlænge hans kontrakt med yderligere et år. Denne er dog endnu ikke blevet udløst, hvorfor han er i sin ret til at forhandle med andre klubber.

Ifølge mediet Don Balon har Edinson Cavani gjort brug af denne mulighed, da han efter sigende skulle have taget kontakt til Real Madrid, da han ønsker at skifte til den spanske klub til sommer.

Hvis man skal tro på Don Balon, sørger han derfor for at få mest ud af, at han kan forhandle med andre klubber, da han tilsyneladende er i gang med at finde ud af, om han kan skifte Old Trafford ud med Santiago Bernabeu.

Mediet skriver desuden, at Florentino Perez tidligere har ønsket at hente Cavani til Real Madrid. Derudover har spilleren også selv givet udtryk for, at han ønsker at spille i La Liga, før han indstiller sin karriere.

Dog har ESPN Argentina også rapporteret, at Boca Juniors har i sinde at forsøge at skrive kontrakt med Cavani til sommer. Meget tyder dog på, at han er nødt til snart at finde ud af, hvad han gerne vil.

LÆS OGSÅ: Solskjær ser sig tilfreds med andenpladsen i Premier League

Beslutter han sig for at forlade den engelske klub, kan det blive nødvendigt for Manchester United at skrive kontrakt med en ny angriber.