Mohamed Salah gør sig tanker om at vinkel farvel til Liverpool til sommer, og har derfor stillet et ultimatum til den engelske storklub.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været svært for Liverpool at finde formen i denne sæson, hvor de har lidt mange overraskende nederlag.

Det er naturligvis ikke alle spillere i deres trup, der har interesse i at blive i klubben, hvis det fortsætter på denne måde.

En af dem, der skulle være åben for at søge væk til sommer, er den 30-årige Mohamed Salah. Faktisk lyder det, at han har stillet et ultimatum til den engelske klub.

Ifølge Fichajes er han klar til at forlade Anfield til sommer, hvis ikke Liverpool formår at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

I skrivende stund befinder Liverpool sig på en 7. plads i Premier League, hvorfor de bestemt ikke er i en god position i forhold til at kvalificere sig til den europæiske turnering.

Det er kun de fire bedste hold i den engelske liga, der er sikret en plads i Champions League. På nuværende tidspunkt er det Tottenham, der indtager 4. pladsen med ni point ned til The Reds.

Skulle Salah beslutte sig for at gøre alvor af at forlade Liverpool, er der forlydender om, at PSG skulle være klar til at hente han til Parc des Princes efter denne sæson.