Et svimlende højt beløb på den brasilianske kantspiller er eftersigende havnet hos ledelsen i FC Barcelona.

Det er intet nyt, at økonomien ikke er god i FC Barcelona. Af denne grund kan de blive tvunget til at sælge ud af deres trup.

Det sker i kølvandet på, at de til sommer skal reducere deres udgifter og bringe penge ind, hvis de skal leve op til La Ligas regler for Financial Fair Play.

Til sommer kan Raphinha, der har været her, der og alle vegne, ende med at være fortid i FC Barcelona, da den catalanske klub er blevet præsenteret for et bud på svimlende 596 millioner kroner fra den engelske topklub Newcastle.

Sådan lyder meldingen fra transferguruen Gerard Romero.

Han lægger ikke skjul på, at Newcastle har budt 80 millioner euro, svarende til 596 millioner kroner, på den brasilianske højrekant.

Eftersigende skulle det være en række store medier som Sport og Forbes, der skriver om de dugfriske transferoplysninger fra Gerard Romero.

Angiveligt skulle brasilianeren heler ikke selv være afvisende over for et skifte tilbage til England, hvor Newscastle i skrivende stund kan tilbyde Champions League-fodbold fra næste sæson. Derudover skulle en plads i startopstillingen også tiltale den brasilianske højrekant.

Og skulle Raphinha vinke farvel til den spanske storklub og i stedet drage mod England, så vil det ikke være første gang, at han havner i Premier League. Han har tidligere slået sine folder hos den engelske Premier League-klub Leeds.