Man kan ikke nævne Liverpool, uden ikke også at nævne mandskabets kaptajn, Jordan Henderson, hvilket også er årsagen til, at mange følger med i den nuværende kontraktsituation.

LÆS OGSÅ: Puig afviser adskillelige tilbud: Vil ikke forlade Barca

Han bliver i øjeblikket sat i forbindelse med Atlético Madrid og Paris Saint-Germain, da han netop ikke har formået at nå til enighed med Liverpool om en forlængelse af sin nuværende kontrakt.

Det er dog ikke til at komme udenom, at den 31-årige Jordan Henderson har været en af de helt store for Liverpool i det seneste årti, men man sætter nu spørgsmålstegn ved hans fremtid, selvom han dog alligevel har to år tilbage af sin nuværende kontrakt.

Daily Mail mener at vide, at Jordan Henderson og Liverpool skulle have været i dialog forud for EURO 2020, hvilket man dog ikke kom hverken tættere på eller længere fra en kontraktforlængelse af, hvorfor mediet melder, at der nu er tvivl om, hvorvidt dialogen vil fortsætte.

Hvis et skifte skulle komme på tale, siges det, at Liverpool har to storklubber stående klar, skulle Henderson være klar til at udforske nye eventyr.

De mener at vide, at det skulle dreje sig om Paris Saint-Germain og Atlético Madrid, der begge er klar til at hente Henderson.

LÆS OGSÅ: Carlo Ancelotti vil hente Manchester United-talent

Jordan Henderson står noteret for at have spillet 392 kampe for Liverpool, hvortil han kan bryste sig af at have scoret 30 mål og leveret 51 assists, siden han skiftede til klubben fra Sunderland.