FC Barcelona valgte i sommers at skille sig af med Luis Suárez, som i stedet sluttede sig til Diego Simeone og Atlético Madrid. Han har gjort det godt i Atlético Madrid, der aktuelt ligger på førstepladsen i La Liga, men i Barcelona har han efterladt et tomrum, man endnu ikke har fået fyldt.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

FC Barcelona mangler, ifølge Ronald Koeman, en vaskeægte angriber, der er kynisk foran målet, og nu skulle man i hvert fald have fået en på radaren.

Calcio Mercato skriver nu, at FC Barcelona har Inter-stjernen Romelu Lukaku på blokken.

Han har da også gang i en meget flot sæson for Inter i Serie A, hvor han står noteret for at have spillet 26 kampe, hvor af det er blevet til 19 mål og syv assists.

Ligesom Erling Haaland, som Barcelona også har på blokken, så bliver Romelu Lukaku ikke billig at hente til klubben. Han har nemlig kontrakt med Inter frem til sommeren 2024, så Ronald Koeman og Co. skal have den helt tunge pengepung frem, hvis det skal blive en realitet.

Og er der noget, som Barcelona mangler, så er det penge. Det er derfor ikke overraskende, at man forventer, at Barcelona kommer til at sælge flere spillere til sommer, herunder Philippe Coutinho.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

Det kan dog også betyde, at man ender med at sige farvel til Martin Braithwaite.