Mere og mere tyder på, at Frenkie de Jong forlader FC Barcelona denne sommer.

Den hollandske midtbanespiller rygtes væk fra Barcelona denne sommer. Den spanske klub skulle være klar til at sælge ham, hvis det rette bud kommer.

LÆS OGSÅ: Efter Mbappé-fiasko: Nu vil Florentino Perez stjæle Barca-transfermål

De Jong har især været sat i forbindelse med Manchester United, da Erik ten Hag har taget over som træner, og skulle have et ønske om at blive genforenet med ham.

Selvom De Røde Djævle skulle have stor interesse i at hente ham denne sommer, er de dog ikke ene om at vise interesse for den 25-årige midtbanespiller.

Ifølge 90min er der nemlig også interesse for ham i PSG. Ikke nok med det, så melder mediet også, at Frenkie de Jong faktisk er åben for et skifte til den franske klub.

Tidligere har der været meldinger om, at Kylian Mbappé skulle have gjort det klart for ledelsen i den catalanske klub, at han gerne ser, at De Jong bliver hentet.

Om det er dét, der har ført til, at han nu er på radaren i den franske klub, vides naturligvis ikke. Faktum er dog, at de er interesserede i at bringe ham til Parc des Princes denne sommer.

LÆS OGSÅ: Åben for salg: Barcelona prissætter Sergino Dest

FC Barcelona er dog ikke villig til at slippe ham for enhver pris. Derimod er det blevet gjort klart, at der skal et stort bud til, før de vil sælge ham.