Pep Guardiola og Manchester City viser interesse for den 24-årige midtbanespiller Denis Zakaria, som også er på FC Barcelonas radar.

Den 24-årige Denis Zakaria har kontraktudløb efter denne sæson, og det ser ikke ud til, at hans kontrakt med Borussia Mönchengladbach bliver forlænget. Derfor er der stor interesse fra andre klubber, der vil hente ham på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente tidligere stjerne retur for 370 millioner

Den fysiske midtbanespiller forventes at afsøge sine muligheder til sommer, og tilsyneladende har han nok at vælge mellem. Blandt andet har han mulighed for et skifte til Barcelona, der holder øje med hans situation.

Henter Barcelona den 24-årige midtbanespiller, får de en fysisk og defensiv midtbanespiller. Der er dog også interesse fra både Roma og Arsenal, som ligeledes skulle stå klar til at tilbyde ham en kontrakt til sommer. Og nu har endnu en klub meldt sig ind i kampen.

Engelske Manchester Evening News skriver nemlig, at der også er stor interesse fra Pep Guardiola og Manchester City, hvorfor de angiveligt skulle forsøge at bringe ham til London til sommer, hvor han kan skifte gratis.

Den engelske avis skriver, at Premier League-giganterne har udset sig den schweiziske midtbanespiller, da de ser ham som en ideel afløser for den brasilianske Fernandinho.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Så meget tilbød PSG til Ansu Fati

Denis Zakaria er dog ikke den eneste mulighed, som Barcelona holder øje med som forstærkning af den defensive midtbane. De har nemlig også et godt øje til AC Milans Franck Kessié, der også står uden kontrakt til sommer.