I den seneste uge har Erling Haalands agent, Mino Raiola, og den norske målbombers far, Alf Inge Haaland, været på tur rundt i Europa. Her har de været rundt for at forhøre sig om interessen for den norske angriber hos en række forskellige storklubber. Blandt andet blev de spottet i El Prat-lufthavnen i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Manchester United har udset sig PSG-stjerne som potentiel Cavani-afløser

Efter sigende er det dog ikke den catalanske klub, der ender med at få glæden af den blot 20-årige angriber. Derimod skriver den Madrid-baserede avis AS, at det er Real Madrid, der står øverst på Erling Haalands egen ønskeliste. Det spanske medie skriver, at klubben tilmed har fået en besked fra spillerens far.

Det kan dog ende med at blive svært for Real Madrid at opfylde Haalands ønske om at komme til den spanske klub. Det selvsamme medie skriver nemlig, at den tyske klub angiveligt ikke skulle være interesseret i at sælge nordmanden til sommer.

Ikke nok med det, så er det også meldt ud, at Real Madrid ikke har interesse i at være med i en budkrig. Det er nemlig ikke kun Real Madrid, der har interesse i spilleren – det har både FC Barcelona, Manchester City og Liverpool også. Derudover er der også rygter om, at Manchester United er interesserede.

LÆS OGSÅ: Bekymringer i Barcelona: Frygter at miste stjerne

Årsagen til, at Real Madrid ikke skulle have lyst til at deltage i en sådan budkrig er, at de har sat penge til side til at finansiere købet af PSG-stjerne Kylian Mbappé. Det skulle nemlig være den franske stjerne, der står øverst på klubbens ønskeliste i øjeblikket.