Det er svært at benægte, at Haji Wright fik en rigtig god start på sin tid i SønderjyskE. I løbet af få kampe formåede han at slå sit navn fast på markant vis.

LÆS OGSÅ: Kan blive verdens næstdyreste spiller: Klub forbereder gigantisk bud på Haaland

På det seneste er det dog gået den anden vej, og det vidner om, hvor stærkt det kan gå i fodbold. Haji Wright har nemlig meldt afbud til både en træningskamp og holdets træningslejr på det seneste.

Nu er der forlydender om, at den 23-årige SønderjyskE-spiller kan være på vej videre. Mere specifikt er der forlydender om, at han kan være på vej til tyrkiske Antalyaspor.

Det skriver det tyrkiske medie Radyospor, der også skriver, at klubben skulle være enig med Wright om en aftale, der sender ham til Süper Lig. Derfor er det ikke sikkert, at SønderjyskE kan forvente at have Wright til rådighed i den kommende sæson.

Haji Wrights nuværende kontrakt med den danske klub løber frem til sommeren 2023. Allerede i vinter så han dog ud til at være på vej væk, da Malmö FF forsøgte at købe ham for 11 millioner kroner.

Dengang blev et salg dog ikke til noget, da SønderjyskE besluttede sig for afvise buddet fra Malmö FF. Årsagen til dette var, at de ikke ville stille sig tilfredse med et bud på mindre end 30 millioner kroner.

Det vides ikke, om det er en pris, som Antalyaspor er klar til at betale, men meget ser ud til, at Wright er på vej videre. I Antalyaspor har de netop sagt farvel til Lukas Podolski, og har derfor brug for en ny angriber. Det kræver dog, at de to klubber kan nå til enighed.

LÆS OGSÅ: Avis: Antoine Griezmann har valgt sin næste klub

Haji Wright har scoret 13 mål i 37 kampe for SønderjyskE.