Xavi forventes at blive offentliggjort som ny Barcelona-træner snarest. Og han har tilsyneladende allerede udset sig sin første signing.

Siden Luis Enrique tog afsked med klubben, har Barcelona kæmpet med at spille på et niveau, som er forventet af dem. Hverken Ernesto Valverde, Quique Setien og Ronald Koeman havde succes med at føre Barcelona til nye højder.

LÆS OGSÅ: Xavi bekræfter: Vil til Barcelona

Nu håber den catalanske storklub, at det er Xavi, der bliver den næste store træner i Barcelona. De håber, at han vil være i stand til at tingene tilbage til det fundament, som den catalanske klub er bygget på og er kendt for.

I og med, at man håber på, at Xavi kan genopfinde Barcelona, virker det da også en kende overraskende, hvem der skulle være den første signing for den spanske træner.

Ifølge SPORT har han nemlig udset sig Tottenhams Tanguy Ndombele. Det forventes, at Xavi har et ønske om at bringe ham til klubben, fordi han ser ham som en god afløser for Sergio Busquets på den lange bane.

Det er dog ikke kun på midtbanen, at der er brug for forstærkninger. Derimod har Barcelona problemer på hele banen på nuværende tidspunkt, men især på den centrale midtbane er der brug for at få truppen styrket.

Det vides ikke om Ndombele er interesseret i et skifte til Barcelona, men i øjeblikket er hans spilletid i Tottenham dog begrænset. Derfor vides det ikke, om han har mod på et skifte til Barcelona, for at få mere tid på banen.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt for Dortmund: Så lang tid er Haaland ude

Skal dette blive en realitet, er Tottenham, der netop har hentet Antonio Conte ind som træner, nødt til at acceptere en lejeaftale. Der kan dog potentielt være tale om en lejeaftale med en obligatorisk købsoption.