Da Manchester United søndag spillede mod Manchester City, var Marcus Rashford nødt til at udgå. Det skyldes, at han pådrog sig en skade i opgøret, der søndag aften blev spillet på Etihad Stadium.

LÆS OGSÅ: Lindelöf: “Vi ved, at vi kan slå ethvert hold”

Han pådrog sig sin skade i forbindelse med et tilbageløb. Derfor var han nødt til at lade sig udskifte kort tid efter, da han ikke var i stand til at spille videre – eller ikke ville gøre skaden værre.

James Ducker, der er journalist hos Daily Telegraph, kan nu meddele, at Manchester United kan ånde lettet op. Marcus Rashford er nemlig blevet scannet, og her viste det sig, at der ikke er tegn på alvorlige skader.

Han slap dog ikke helt uskadt fra sin skade, da han havde en meget hævet ankel. Som følge af dette, har han i løbet af dagen haft svært ved at støtte på sin ene fod.

LÆS OGSÅ: Solskjær om Rashford og Maguire: Det skal stoppe

James Ducker fra Daily Telegraph melder ikke noget om, hvornår det forventes, at Marcus Rashford er 100% klar igen. I og med, at der ikke er tale om en alvorlig skade, ser det dog ikke ud til, at det er noget, der forhindrer ham i at spille med i De Røde Djævles næste opgør.