Denne vinter har Malmö FF måtte sige farvel til Isaac Kiese Thelin. Nu er de på jagt efter en spiller, der kan afløse ham, og i den forbindelse håber de tilsyneladende på at kunne finde hans afløser i 3F Superligaen.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-klub henter Jerome Boateng

Det svenske medie FotbollDirekt skriver nemlig, at de har udset sig SønderjyskE-angriberen Haji Wright som deres afløser til Isaac Kiese Thelin. Faktisk skriver det svenske medie også, at de allerede har sendt et bud afsted til Haderslev-klubben.

Efter sigende skulle den 22-årige amerikaner angiveligt være positivt over for idéen om at tage til den svenske mesterklub. Historien melder dog intet om, hvorvidt det i SønderjyskE er af interesse at skille sig af med topscoreren på nuværende tidspunkt. Ligeledes melder historien heller ikke noget om størrelsen på buddet.

Det svenske transfervindue fortsat åbent, men det danske blev dog lukket for en uges tid siden. Det vil sige, at SønderjyskE vil have meget begrænsede muligheder for at finde en eventuelt erstatning for Haji Wright, hvis det skulle vise sig, at han bliver solgt til Malmö FF.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil stjæle transfermål for næsen af FC Barcelona

Wright blev hentet til SønderjyskE fra Venlo i august 2020, og har hidtil leveret syv mål i 13 kampe i Superligaen. Derudover har han også en fortid i tyske Schalke 04. Hans nuværende kontrakt med SønderjyskE løber frem til 2023.