Manchester United og Juventus har ifølge Sky indgået en aftale om en byttehandel, som sender Romelu Lukaku til Torino, mens Paulo Dybala skal til England. 

Romelu Lukaku har længe været rygtet til Inter og for nogle dage siden syntes et skifte til Milanoklubben tæt på at være en realitet for den belgiske angriber. Men nu skriver Sky Italia, at Lukaku i stedet skal indgå i en byttehandel med Juventus-spilleren Paulo Dybala, som så sendes til Manchester United. Aftalen afhænger ifølge mediet i øjeblikket af, om Dybala får forhandlet sine personlige vilkår for en kontrakt på plads med englænderne. Argentinerens agent er angiveligt i London for at forhandle med klubben. Paulo Dybala vurderes til at koste i omegnen af 814 millioner kroner og vil efter sigende gerne blive i Juventus, men vil først have en samtale med klubbens nye træner Maurizio Sarri, før han træffer en endelig beslutning om sin fremtid. 

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær ville ikke forholde sig konkret til udsigten til Dybala som mulig ny spiller, da nordmanden blev interviewet efter en træningskamp tirsdag, men han bekræftede, at der kan være nye spillere på vej.

”Jeg er ikke her for at tale om rygter eller spekulere i andre holds spillere, men det er klart, at vi kigger på en eller to nye, som jeg har sagt tidligere. Der er stadig 10 dage til sæsonen begynder, og forhåbentlig kan vi offentliggøre nyt inden da,” sagde han ifølge Sky Sports. 

Juventus’ vicepræsident Pavel Nedved blev i mandags spurgt ind til rygterne om den konkrete byttehandel, da tjekken blev interviewet af Sky. 

”Vi har nogle bud på Dybala, men vi vil vente med at træffe en beslutning. Lukaku? Vi prøver altid at få spillere, men jeg vil ikke forholde mig til Lukaku eller andre.”

Romelu Lukakus prisskilt ligger ifølge Sky Sports på små 600 millioner kroner.