I AC Milan er man i øjeblikket fuldt fikseret på at få styr på den aktuelle kontraktsituation, der omhandler Hakan Calhanoglu, der har kontraktudløb denne sommer. Han blev blandt andet kædet sammen med Manchester United, men denne snak faldt til jorden, men nu er endnu opsigtsvækkende skifte kommet på tale.

LÆS OGSÅ: Medie: Super League kan koste Barcas forlængelse med Messi

Mediet Calciomercato erfarer nemlig nu, at Juventus har meldt sig på banen i kampen om at sikre sig Hakan Calhanoglus signatur. De skulle således have tilbudt ham en kontrakt, hvortil der hører en årsløn på omkring fem millioner euro, hvorfor parterne blot mangler at nå til enighed.

AC Milan vil dog ikke lade ham smutte uden at kæmpe for ham, og de skriver, at Milan har tilbudt ham en ny kontrakt, hvor han vil score en årsløn på fire millioner euro, som dog vil blive forøget, hvis AC Milan formår at kvalificere sig til Champions League.

Dette kan blive en realitet søndag på hjemmebane, hvor AC Milan tager imod Cagliari, hvilket dog kræver en sejr fra Milan-holdet.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard afslører: Hvem er bedst af Messi og Ronaldo?

Hakan Calhanoglu er blevet en velkendt skikkelse i Milan, da han står noteret for at have spillet 170 kampe, hvoraf det er blevet til 32 mål og 48 assists.