Juventus er ivrige efter at styrke offensiven næste år. I denne forbindelse har de efter sigende rettet blikket mod Manchester United.

På det seneste har Anthony Martial været meget vokal om, at han ønsker at forlade Manchester United. Årsagen er, at han ikke får nok spilletid under United-træner Ralf Rangnick.

LÆS OGSÅ: Vil ikke længere holde på ham: Harry Kane tilbudt til storklub

Franskmandens agent har udtalt, at han arbejder på at finde en ny klub til ham – og at Martial gerne ser, at det sker allerede i det kommende transfervindue i januar.

Dette har resulteret i, at Martial er blevet kædet sammen med flere forskellige klubber. Og nu er der forlydender om, at han potentielt kan havne i Juventus.

Ifølge det italienske medie Gazzetta dello Sport er der nemlig interesse for Martial i Torino. Derfor overvejer den italienske topklub også at bringe ham til klubben, hvilket de potentielt kan gøre allerede i januar.

På det seneste har Juventus undersøgt markedets muligheder, da de ønsker at styrke deres offensiv. De mangler nemlig en spiller i front, der kan score mål.

Af denne grund er de også positivt stemte over den potentielle mulighed for at hente Premier League-angriberen. Franskmanden har nemlig ved flere lejligheder vist, at han godt kan finde ud af at score mål.

I denne sæson er det dog ikke blevet til mange mål fra Martial i Manchester United. Han har nemlig kun bidraget med et enkelt mål for De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Haaland stiller krav til Barcelona: Har én betingelse for skifte

Dette hænger dog sammen med, at han bestemt ikke har fået meget spilletid. I alt er det nemlig blevet til kun ti optrædener i denne sæson, hvilket har resulteret i 359 minutter på banen.