Juventus ønsker at styrke deres offensiv, og en af de spillere, der er med i overvejelserne, er United-angriber Anthony Martial.

Juventus har tilsyneladende intentioner om at styrke deres offensiv. I denne forbindelse har de kig på flere forskellige store navne.

LÆS OGSÅ: Her er hans plan: Sådan vil Xavi komme Barcelonas skadeskrise til livs

En af dem, de har med på deres liste, er franske Anthony Martial, skriver Calcio Mercato. Han tørner i øjeblikket ud for Manchester United, men hans spilletid har dog været meget begrænset i denne sæson.

Ifølge Transfermarkt er det ikke blevet til mere end 247 minutter på banen fordelt på syv kampe. Det er svarende til kun 35 minutter i de syv kampe, han har været på grønsværen.

Franskmanden har dog kontrakt med De Røde Djævle frem til juni 2024. Skal Juventus have fingrene i ham, skal de derfor forvente at betale i omegnen af 35 millioner euro, som Transfermarkt fastsætter hans markedsværdi til at være.

På trods af, at Martial er en af de angribere, der bliver set nærmere på i Juventus, er han dog ikke deres førsteprioritet.

IfølgeCalcio Mercato er det nemlig Fiorentina-stjernen Dusan Vlahovic, der står øverst på deres ønskeliste. Martial ses derfor som en potentiel kandidat, hvis de ikke kan få fingrene iVlahovic.

Ikke nok med det, så skriver Goal, at Juventus også har kig på flere andre angribere, herunder Mauro Icardi, Darwin Nunez, Alexandre Lacazette og Gianluca Scamacca.

LÆS OGSÅ: Efter Xavi-signing: Nu vil La Liga gennemgå Barcelonas økonomi

Calcio Mercato mener desuden at vide, at den italienske klub har planer om at forsøge at hente en ny angriber allerede i januars transfervindue.