Juventus’ økonomi er ikke helt så god, som den har været. Derfor er de nødt til at sælge ud i truppen, for at kunne skrabe penge ind samt minimere deres lønbudget.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes driller kritikerne efter City-sejr

Det har tidligere været rapporteret, at Serie A-klubben kan være tvunget til at skille sig af med Cristiano Ronaldo, da de betaler en tårnhøj løn til ham. Nu skriver det italienske medie Calciomercato dog, at en anden offensivprofil også kan være på vej væk.

Det drejer sig efter sigende om argentinske Paulo Dybala. Ifølge mediet kan han også være på vej væk fra klubben, da han endnu ikke har forlænget sin kontrakt med Juventus. Hans nuværende kontrakt med den Torino-baserede klub udløber i sommeren 2022, men han kan ende med at blive solgt inden.

At begge spillere kan ende med at blive solgt til sommer, vil være en direkte konsekvens af, at økonomien ikke ser for godt ud i den italienske klub. Det er selvfølgelig coronapandemien, der har ramt dem hårdt.

Italienske Football Italia skriver, at Juventus tabte intet mindre end 868 millioner kroner i første halvdel af denne sæson. Det vidner bestemt om, at de kæmper med at få økonomien til at hænge sammen.

LÆS OGSÅ: Pochettino udelukker ikke: “Han kan være en del af truppen”

Derfor overvejer de at skille sig af med både Dybala og Ronaldo til sommer. Hvis de ender med at gøre dette, vil det betyde, at klubben sparer intet mindre end 332 millioner kroner i lønomkostninger i den kommende sæson.