Liverpool og Jürgen Klopp vil på indkøb i FC Barcelona. Her ønsker de at hente den unge og yderst talentfulde Pedri.

LÆS OGSÅ: Barcelona har 22-årig argentiner på radaren: Vil hente ham til sommer

Han har, til trods for sin unge alder, formået at bryde igennem på Barcas førstehold. Med tiden har han også formået at etablere sig som fast mand i denne sæson. Derfor er det kun naturligt, at han har tiltrukket sig interesse udefra.

Nu skriver engelske Mirror, at Liverpool har igangsat jagten på Pedri. Desuden skulle skriver mediet, at Premier League-klubben allerede har henvendt sig til stortalentets bagland, for at diskutere et potentielt skifte.

Det skulle have fået FC Barcelona til at sætte fart under processen i forhold til at forlænge kontrakten med Pedri. Hans nuværende kontrakt løber frem til 2022 med option på yderligere to år.

Derudover indeholder hans nuværende kontrakt også en frikøbsklausul på omkring 70 mio. pund, hvilket er svarende til 600 mio. kr. Det skulle Liverpool ifølge Mirror have set som en mulighed, om end englænderne godt er klar over, at de skal nå at slå til, før Barca får forlænget hans kontrakt.

Underskriver Pedri en ny kontrakt forventes det nemlig, at hans frikøbsklausul kommer til at stige en del. Faktisk forventes det, at den kommer til at stige til intet mindre end 350 mio. pund. Det er svarende til hele tre milliarder kroner. Sker det, så sagen naturligvis en helt anden for Liverpool.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca-spillere vil have Koeman til at droppe jagten på dette transfermål

Historien melder intet om, hvorvidt det unge talent selv er interesseret i et skifte. Mirror skriver dog, at Jürgen Klopp og co. er ganske bevidste om, at det bliver vanskeligt at overbevise ham. Alligevel har de dog planer om at forsøge.