Andreas Christensen har været kædet sammen med flere klubber på det seneste. Nu trækker Dortmund deres interesse tilbage grundet høje krav.

Andreas Christensen står uden kontrakt til sommer. Her udløber hans kontrakt med Chelsea, hvor han har været siden 2012. Som følge af dette, har flere klubber vist stor interesse for danskeren.

LÆS OGSÅ: Nu melder Xavi ud om Braithwaite

Blandt andet har der været interesse fra tyske Borussia Dortmund. Tilsyneladende har der også været dialog mellem Dortmund og AC-lejren, hvilket har ført til, at den tyske klub har trukket interessen tilbage.

Ifølge Bild-journalisten Christian Falk, der er kendt for at være meget troværdig, er det Andreas Christensens lønkrav, der har resulteret i, at de har trukket interessen tilbage. De har ganske enkelt ikke råd til at betale, hvad han kræver.

Spørgsmålet er, om det er noget, Andreas Christensen tager særlig tungt. Det tyder nemlig ikke på, at der er mangel på andre bejlere. Den danske forsvarsspiller kan nemlig bryste sig af at være en eftertragtet herre.

Blandt andet forsøger Chelsea fortsat at overbevise ham om at forlænge sit ophold på Stamford Bridge. Det ser dog vanskeligere og vanskeligere ud for den engelske klub, da AC angiveligt har besluttet at søge nye græsgange.

Flere spanske medier har kædet ham sammen med Barcelona, men også her kan lønkravene vise sig at blive et problem. Den catalanske klub har ellers længe lignet hans destination, men klubbens økonomiske vanskeligheder kan forhindre det.

Såfremt et skifte til Barcelona ikke bliver aktuelt, betyder det dog ikke, at et skifte til Spanien er udelukket. Efter sigende er der nemlig også interesse fra Barcelonas rivaler Atletico Madrid, der også ønsker at styrke defensiven.

LÆS OGSÅ: Truer med at smutte: Ronaldo vil have dette krav opfyldt

Ydermere har der også været forlydender om, at Bayern München har ham på radaren. Skulle danskeren beslutte sig for, at et skifte til Bundesligaen er interessant, ser det derfor også ud til at være en mulighed for ham.