Sergio Ramos skiftede i sommer fra Real Madrid til PSG. Til trods for dette, kan han være på vej videre allerede til sommer.

Hans tid i Paris Saint-Germain har været både kort og skadesplaget. Alligevel skriver Foot Mercato, at Sergio Ramos kan være på vej til Los Angeles, når denne sæson er overstået.

LÆS OGSÅ: Storklub gør Pogba til toptransfermål

Den 35-årige Sergio Ramos har kontrakt med Paris Saint-Germain frem til sommeren 2023. Alligevel er det ikke sikkert, at han bliver i den franske klub i den kommende sæson.

Ifølge Foot Mercato er der nemlig en chance for, at han forlader Paris allerede til sommer, da MLS-klubben LA Galaxy efter sigende skulle være interesseret i at hente ham til USA.

Ramos vil langt fra være den første stjerne, der beslutter sig for at acceptere et kontrakttilbud fra LA Galaxy. Det er der nemlig flere andre store navne, der har gjort før ham.

I årenes løb har de blandt andet haft glæde af en række store stjerner såsom David Beckham, Steven Gerrard og Zlatan Ibrahimovic, og nu har klubben angiveligt rettet blikket mod den spanske forsvarer.

LÆS OGSÅ: Klubejer slår fast: Vi vil hente Messi

Den tidligere Real Madrid-stjerne har kun spillet fem kampe for PSG i denne sæson, hvoraf fire af de har været i Ligue 1. Den spanske forsvarer har nemlig kæmpet en del med skader i denne sæson.