Ronald Koeman har opført sig eksemplarisk som Barcelona-træner, og det er dermed ikke overraskende, at flere medier i Spanien skriver, at han har været med til at sprede harmoni på holdet, da alle kan med alle, ligsom han er god til at holde overblikket og snakke med alle.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det går bedre end tidligere, men Koeman forholder sig stadig helt roligt, og han tager da også sit arbejde meget seriøst.

Han har dog ikke lagt skjul på, at Barcelona-mandskabet skal forbedres til næste sæson, og han har da også allerede været til et par møder med Joan Laporta, hvor man har diskuteret en transferstrategi, der skal hjælpe med såvel salg som køb af spillere – men i denne forbindelse har Koeman bedt Laporta om én ting.

Som nævnt ovenfor, så kan Koeman med alle på holdet, og han nyder at arbejde med alle sine spillere. Det er med til at skabe et tæt sammenhold i omklædningsrummet, og han ønsker at bibeholde netop dette, indtil man ikke længere har noget at spille for.

Ronald Koeman har ifølge Sport bedt præsidenten om at være meget diskret, når han skal træffe sine beslutninger. Han ønsker nemlig ikke, at det skal være med til at ødelægge den gode atmosfære i omklædningsrummet, hvilket naturligvis hurtigt kan ske, hvis nogle finder ud af, de skal sælges.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Vi må ikke fejle mere”

Der er meget normalt, at man hiver spillerne ind enkeltvis, hvorefter man snakker om deres fremtid. Men Koeman ønsker, at det skal gøres mere diskret, hvis der skal træffes beslutninger.