Martin Braithwaite blev sendt på banen, da der var et kvarter tilbage af opgøret mod Paris Saint-Germain i Champions League, og det er på trods af, at han ellers er den eneste naturlige 9’er i Barcelonas mandskab.

LÆS OGSÅ: Det sker ikke: United afviser Ronaldo-comeback

Og nu skriver Sport, at det netop er derfor, at han burde indgå i overvejelserne til sådan et opgør.

Han var alligevel den sidste af holdets angribere, der blev sendt på banen, hvor Barcelona skulle score tre mål, hvis de skulle sende kampen i forlænget spilletid.

Lionel Messi, Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé startede alle på banen, mens Trincao blev skiftet ind et kvarter før, at man sendte Braithwaite i aktion.

Sport undrer sig over, at Koeman ikke valgte at give Braithwaite chancen, men de kommer dog også selv med svaret. Det skulle være fordi, at Koeman er i tvivl om, hvorvidt Braithwaite har niveauet til at være med.

Martin Braithwaite har ellers spillet 34 kampe i denne sæson, men dog kun startet inde i 15 af dem. Han står noteret for at have scoret syv mål og lavet fire assists.

Det er dermed ikke et højt gennemsnit, han lægger for dagen, og det skulle være dette, der bekymrer Koeman. Han har dog heller ikke lagt skjul på, at han ønsker at hente en ny angriber til Barcelona, da man mangler en, der er kynisk foran mål.

Martin Braithwaite bliver dog stadig rost for sin indstilling og attitude i Barcelona.

LÆS OGSÅ: PSG holder døren åben for Messi og Ronaldo

Sport mener i hvert fald, at Koeman sendte et signal til Martin Braithwaite om, at det meget vel er hans sidste sæson i Barcelona.