Barca-præsident Joan Laporta har efter sigende lovet Lionel Messi at bringe tre nuværende Premier League-spillere til klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Stor beundrer af Koeman og Laporta: Juventus-profil vil til Barca

Ifølge mediet Diario Gol har Barca rettet øjnene mod Manchester City-duoen Sergio Agüero og Eric Garcia, der begge kan hentes på en fri transfer til sommer. Derudover har de også Arsenal-forsvarer Hector Bellerin på radaren.

Bellerin forventes at kunne hentes for omtrent 30 mio. euro, ifølge Diario Gol. Derfor er det ikke en rasende stor sum penge, som Barca skal have op af lommen, hvis de vil hente alle tre spillere.

Messi nærmer sig afslutningen af sin kontrakt, da han til sommer reelt set vil kunne skifte til en anden klub på en fri transfer. Derfor er det ganske forståeligt, at Laporta er villig til at love ham store ting, for at sikre, at han bliver i klubben i den næste sæson.

Agüero har været en afgørende spiller for Manchester City i mange år, hvor han har spillet i snart ti år. Det er svært at modstride, at han er en af de bedste angribere i verden, og derudover har han i forvejen et kendskab til Messi fra det argentinske landshold.

Garcia er en ung og lovende central forsvarer, som kunne være en ideel langsigtet efterfølger til Gerard Piqué, når det er tid til, at han stiler støvlerne på hylden.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola: Barca havde vundet flere CL-titler med denne spiller

Bellerin har ikke været den mest overbevisende spiller for Arsenal på det seneste, men gennem hele sin karriere har han dog vist et stort potentiale. Derfor kan han sagtens vise sig at blive et godt køb for Barca.