FC Barcelona ønsker at hente Leeds-stjernen Raphinha. Den engelske klub gør det dog ikke nemt.

Det så i lang tid ud til, at Leeds ville rykke ned fra Premier League i denne sæson. Sådan endte det dog ikke, og Raphinha har spillet en stor rolle i, at det ikke er sket.

LÆS OGSÅ: Barcelona har truffet Adama Traoré-beslutning

I FC Barcelona er der dog næppe den store glæde at spore over, at Leeds formåede at sikre sig en plads i Premier League i næste sæson.

Det har nemlig medført, at de ikke kan købe Raphinha for 25 millioner pund. Det havde nemlig kun været muligt, hvis de var rykket ned, da dette havde aktiveret hans frikøbsklausul.

Det betyder dog ikke, at den spanske klub har opgivet af hente den brasilianske stjerne. Nu har de nemlig budt på 55 millioner euro på ham, men ifølge Football Transfers har Leeds valgt at afvise det.

Det er et stort problem for Barcelona, der er begrænset af en dårlig økonomi. De har derfor sandsynligvis ikke råd til at hæve deres bud på Leeds-stjernen.

Raphinha skulle ellers have gjort det klart, at han ønsker at forlade Leeds denne sommer, da han er meget interesseret i et skifte til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente La Liga-winger i stedet for Raphinha

Faktum er dog, at hans kontrakt med den engelske klub løber frem til juni 2024. Derfor kan han ikke gennemtvinge et selv denne sommer.