Lionel Messi har, ifølge det spanske medie Don Balon, opfordret FC Barcelona til at finde en ny klub til sin holdkammerat Philippe Coutinho, da han ikke leverer som han burde.

LÆS OGSÅ: Manchester City ‘har en anden tilgang end PSG’ i forhold Lionel Messi-handel

Mediet skriver, at den argentinske stjerne mener, at det er den bedste måde, hvorpå klubben kan skaffe midler til at styrke holdet på andre dele af banen. Det skulle angiveligt skyldes, at den brasilianske profil har præsteret på et langt lavere niveau end tidligere, siden han ankom fra Liverpool til en pris på hele 150 millioner euro, hvilket er svarende til 1,1 milliarder danske kroner.

AC Milan er en af de klubber, der er opmærksomme på, at det kan blive muligt at skrive kontrakt med Philippe Coutinho til en god pris, skriver Don Balon. De er på udkig efter en ny signing, der kan hæve niveauet for holdet forud for en potentiel tilbagevenden til Champions League, hvor han er blevet udset som 10er i Piolis 4-2-3-1-system.

Den nuværende vurdering af Coutinhos værdi lyder på omtrent 50 millioner euro, hvilket er svarende til 371 millioner danske kroner, hvorfor han er faldet betydeligt i værdi, siden han blev hentet til FC Barcelona fra Liverpool.

Ifølge Don Balon er AC Milan dog blot en af de klubber, der kunne overveje at hente Coutinho, hvis det skulle være muligt at købe ham til en god pris. I denne forbindelse bliver der nemlig også nævnt en række Premier League-klubber såsom Tottenham, Arsenal og Manchester United.

LÆS OGSÅ: Medie: Jon Dahl Tomasson vil hente SønderjyskE-profil til Malmö

Lønnen kan dog vise sig at blive et problem for den italienske klub, da han i øjeblikket tjener mere end 250.000 euro om ugen, ifølge The Sun og andre medier. Det svarer til en ugentlig løn på næsten 1,9 millioner danske kroner.