Liverpool har angiveligt intentioner om at forstærke offensiven denne sommer. I denne forbindelse er Premier League-giganterne blevet kædet sammen med flere spillere.

LÆS OGSÅ: Avis: Paris Saint-Germain klar med bud på United-stjerne

Ifølge The Athletic er den 24-årige Jarrod Bowen en af dem, der står højt på deres liste. Den unge spiller var en essentiel del af truppen for West Ham i sidste sæson. Her bidrog han nemlig med otte mål og fem oplæg i 38 kampe.

Det menes, at han på det seneste har tiltrukket sig stor interesse fra Liverpool. Som der tidligere er givet udtryk for, er de nemlig på jagt efter nyt blod til offensiven.

The Athletic, der normalt er et meget velinformeret medie, erfarer, at den 24-årige Bowen står højt på deres liste over potentielle forstærkninger.

Mediet mener dog også at vide, at det ikke er sikkert, at en handel bliver til noget. The Athletic skriver nemlig, at en handel sandsynligvis kan afhænge af, om Divock Origi eller Xherdan Shaqiri ender med at forlade Anfield i løbet af sommeren.

Liverpool er åben for at sælge begge spillere, hvorfor det bestemt ikke kan udelukkes, at Jarrod Bowen bliver hentet til Anfield. Mediet tilføjer, at Lazio har udvist interesse for at hente Xherdan Shaqiri.

Historien fra The Athletic melder ikke noget om, hvad Liverpool skal have op ad lommen, hvis de vil købe Jarrod Bowen. Den unge englænder er dog på kontrakt med West Ham frem til 2025, hvorfor han sandsynligvis ikke sælges til en lav pris.

LÆS OGSÅ: Ny storklub viser interesse for Damsgaard

Tyske Transfermarkt har værdisat ham til 30 millioner euro, hvilket er svarende til 223 millioner kroner.