Liverpool vil muligvis hente 22-årige Maxi Gomez fra Celta Vigo. Uruguayaneren skal supplere klubbens målfarlige trio i front. 

Liverpool vil ifølge det spanske site El Gol Digital styrke sit angreb ved at forsøge at hente Celta Vigos 22-årige angriber Maxi Gomez for cirka 370 millioner kroner, som også er beløbet på uruguayanerens frikøbsklausul. Gomez har været på plettet med 13 scoringer og 5 assists i denne sæson i La Liga og betragtes som en angriber med et stort potentiale. Liverpool møder som bekendt Tottenham i Champions League-finalen, og netop klubben fra nordlondon skulle også være interesseret i Gomez. Ligeledes er angriberen blevet rygtet til West Ham og Barcelona.

Foreløbig afviser spilleren dog selv, at der skulle være noget konkrete forhandlinger i gang eller at nogen skulle have budt et beløb på at sikre sig hans underskrift. 

”Der er mange kommentarer på sociale medier. Hvad hvis jeg skifter til Barcelona, eller hvis jeg skifter Liverpool. Jeg tager det meget roligt, og jeg føler mig godt tilpas i Celta Vigo,” sagde han forleden til den spanske avis Marca. 

Samme avis skriver dog også, at Gomez’ landsmand Luis Suarez skulle have fortalt sine tidligere holdkammerater og ledelsen i Liverpool, at klubben bør hente den unge angriber, da han er ”den ægte vare” og en spiller, hvis kvaliteter Barcelona-spilleren sætter i høj kurs. 

I denne sæson har Liverpools offensiv dog ikke fejlet noget. Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane har tilsammen scoret 54 mål i Premier League og 12 mål i Champions League. Og i den vilde returkamp i semifinalen mod Barcelona, hvor holdet var uden Firmino og Salah, var Divock Origi på pletten med to scoringer i 4-0-sejren, som sendte Jürgen Klopps tropper i finalen, der spilles på Santiago Bernabeu i Real Madrid den 1. juni.