Det engelske medie The Daily Express skriver, at De Røde Djævle er gået glip af at skrive kontrakt med Dayot Upamecano, efter at Bayern München har officielt bekræftet, at de har indgået en aftale med den nuværende RB Leipzig-forsvarer.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Materazzi: Det sagde jeg til Zidane

Det samme medie skriver også, at Manchester United i lang tid har været sat i forbindelse med et skifte for Upamecano. Det gjorde sig desuden også gældende for flere andre klubber i Premier League, herunder Chelsea FC og Liverpool FC.

Ifølge den samme historie, har The Red Devils nu i sinde at skifte deres fokus til en anden fransk forsvarer. De har nemlig planer om at hente Sevilla Jules Kounde, som et alternativ til den rolle, som Dayot Upamecano var tiltænkt at skulle udfylde i Manchester-klubben.

The Daily Express skriver desuden også, at det kan vise sig at blive en billigere løsning for Manchester United, hvis de beslutter sig for at hente Jules Kounde. Det havde nemlig kostet dem en betydelig sum penge, hvis de skulle have hentet Upamecano til klubben.

Derudover skriver det engelske medie også, at Manchester City-manager Pep Guardiola havde et ønske om at hente Kounde til den blå del af Manchester sidste summer, men her blev han dog afvist af La Liga-klubben.

LÆS OGSÅ: Mikel Arteta vil tilbyde kontraktforlængelse til rutineret Arsenal-profil

Slutteligt angiver The Daily Express også, at Jules Kounde kan gå hen og blive et toptransfermål for Manchester United i det kommende transfervindue til sommer. Det har tidligere nævnt, at deres toptransfermål ville være Borussia Dortmund-winger Jadon Sancho, men det har nu ændret sig, ifølge det engelske medie.