Manchester City har flere offensive stjerner i overvejelserne. Nu lyder det, at de også overvejer at hente Real Madrid-profilen Karim Benzema.

Manchester City ønsker at styrke deres offensiv næste år. I denne forbindelse er de allerede blevet kædet sammen med flere offensive profiler fra en række af Europas største klubber.

LÆS OGSÅ: På dette område er United dårligst i hele Premier League

Blandt andet har der været forlydender om, at Manchester City er blandt klubberne, der vil forsøge at købe Erling Haaland til sommer.

Den norske målbombers frikøbsklausul bliver nemlig aktiveret efter denne sæson, hvorfor flere storklubber står klar til at betale summen. En af dem siges at være Manchester City.

Nu lyder det dog fra det spanske medie El Nacional, at det ikke blot er Haaland, der har deres interesse. Efter sigende overvejer City nemlig at bringe Karim Benzema til Etihad Stadium næste år.

Den franske stjerne træder nemlig ind i det sidste år af sin kontrakt i Real Madrid til sommer. Derfor vil de forsøge at købe ham, da de håber på, at han kan fås til en god pris.

På trods af, at der er udsigter til, at Real Madrid til sommer får selskab af ingen ringere end Kylian Mbappé, lyder det, at de er tilbageholdende med at give slip på Benzema.

Benzema er dog en løntung herre, der angiveligt tjener omkring 2,5 millioner kroner om ugen. Derfor kan det potentielt ende med, at Real Madrid sælger franskmanden, for at gøre plads i budgettet til Mbappé, der forventes at få en betydeligt højere løn.

Ifølge Transfermarkt har Karim Benzema en markedsværdi på 25 millioner euro, hvilket er svarende til cirka 185 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Medie: Disse 7 Barca-spillere kan bruges i Torres-byttehandel

Det betyder, at det sandsynligvis er en pris i dette prisleje, at Manchester City skal forvente, hvis de beslutter sig for at gøre alvor af deres overvejelser.