Manchester United er blot én blandt flere europæiske storklubber, der altid er på udkig efter nye, unge talenter.

LÆS OGSÅ: Ikke længere Guardiolas favorit: Juventus vil hente nedprioriteret Manchester City-spiller

Et af de talenter, der er havnet på radaren i Premier League-klubben, er den 18-årige danske angriber Wahid Faghir. Den nuværende Vejle-angriber har dog vist sig at være en eftertragtet herre, og De Røde Djævle er ikke de eneste bejlere.

Tilsyneladende er hans præstationer på vegne af Vejle Boldklub ikke gået ubemærket hen. Derimod har han skabt interesse for sig selv i stort set hele Europa.

Resto del Carlino, der er en lokalavis i Bologna i Italien, skriver, at italienske Bologna blandt andet viser interesse for den 18-årige angriber. De er dog langt fra ene om at være interesseret i Faghir, skriver avisen.

Ifølge avisen har Manchester United nemlig også et godt øje til ham, og følger ham tæt. Desuden skriver avisen, at De Røde Djævle anses for at være favoritter til at hente Wahid Faghir.

Ikke nok med, at der er interesse fra både Manchester United og Bologna, så mener Resto del Carlino også at vide, at der er interesse fra klubber såsom AC Milan og Ajax. Derfor ser det ud til, at han har bejlere nok at vælge mellem.

Det hævdes, at Bologna planlægger at afgive et bud på Faghir, men det kan ikke lade sig gøre på nuværende tidspunkt. Før de kan afgive et bud på den unge angriber, er de nemlig nødt til at sælge en eller flere spillere.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi overvejede skifte til rivaliserende La Liga-klub

I 2020/21-sæsonen formåede Wahid Faghir at imponere i Superligaen, hvor han spillede 30 kampe for Vejle. I disse kampe formåede han at bidrage med seks mål og to oplæg. I denne sæson er det blevet til et enkelt mål i fire kampe.