Efter sigende har Manchester United besluttet at opjustere deres interesse i FC Barcelona-spilleren Ousmane Dembélé. Det sker efter, at de i denne sæson har holdt et nøje øje med ham. Det skriver den spanske avis Sport.

LÆS OGSÅ: Maguire om venskab med City-profil: Håber at han spiller godt, men de må ikke vinde

I sommer blev Ousmane Dembélé sat kraftigt i forbindelse med den engelske klub. Ligeledes var der angiveligt også forhandlinger i gang. En egentlig aftale blev det dog aldrig til, hvorfor den franske offensivspiller endte med at blive i Barca.

De Røde Djævle tilbød at hente Dembélé på en lejekontrakt med en købsoption, men skiftet blev – som sagt – ikke til noget. Det siges, at det skyldtes en blanding af, at Barca først ville have ham til at underskrive en forlængelse, og at han ikke selv ville til Manchester.

Hans nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber om 15 måneder, og det hævdes af spanske Sport, at De Røde Djævle overvejer at forsøge at hente ham endnu engang.

Den 23-årige har formået at holde sig fri for skader i det meste af denne sæson. Derudover har han også imponeret med ni mål i sine 35 optrædener i denne sæson.

FC Barcelona har endnu ikke gjort de store fremskridt i forhold til at indgå en kontraktforlængelse med franskmanden. Efter sigende skulle dette skyldes, at han har nogle økonomiske krav, som den spanske klub har svært ved at leve op til.

LÆS OGSÅ: Stortalent afslog Manchester United: “Traf det rigtige valg”

Spanske Sport skriver også, at de kan være nødt til at sælge ham til sommer, hvis ikke de indgår en aftale om kontraktforlængelse inden for de næste par måneder.