Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United har et stort ønske om at styrke deres defensiv i det kommende transfervindue. Nu tyder det mere på, at dette ønske går i opfyldelsen.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Manchester United har brug for denne type spiller

I hvert fald skriver Todo Fichajes, at Villarreal-centerback Pau Torres har bedt hans agent forhandle om et potentielt skifte til United. Torres betragtes som værende en af de bedste forsvarer i Europa, hvorfor han snart vil vokse ud af rammerne i Villarreal.

Selvom han meget vel kunne ligne en oplagt afløser for Sergio Ramos i Real Madrid, er Todo Fichajes af den overbevisning, at den spanske forsvarer har rettet sit blik mod et skifte til Premier League.

Mediet skriver, at Torres betragter sin tid som Villarreal-spiller som overstået. Derfor skulle han netop have bedt sin agent om at forhandle om et skifte til Manchester United.

Derudover skriver det spanske medie, at det er forventeligt, at Manchester United kan sikre sig deres transfermål, hvis de byder i omegnen af 65 mio. euro. Det er svarende til 484 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Medie: West Ham vil købe Jesse Lingard, men Solskjær vil betyde ham livline

Det er selvfølgelig gode nyheder for Manchester United, såfremt der er hold i den melding, som Todo Fichajes kommer med. De er nemlig på jagt efter en stabil og langsigtet partner til Harry Maguire. Netop denne rolle kan Pau Torres vise sig at være et glimrende valg til.