Ole Gunnar Solskjær overtog midlertidigt trænersædet, da Jose Mourinho forlod klubben i december 2018. Sidenhen endte han med at blive tilknytte permanent som manager for The Red Devils.

LÆS OGSÅ: Solskjær peger på sin drømmesigning

Til sommer går den norske manager ind i sit sidste år af den kontrakt, han tegnede i 2018. Ledelsen i den engelske klub har dog tilsyneladende i sinde at forlænge kontrakten med den norske manager og tidligere United-spiller.

Det britiske medie Daily Mirror skriver, at klubben sætter pris på den udvikling, som Manchester United har gennemgået under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Som følge af dette, skulle de have planer om at belønne ham med en ny aftale.

Dog bliver der af det britiske medie ikke skrevet noget om, hvor lang en forlængelse, der vil være tale om i denne omgang. De skriver dog, at dialogen allerede nu skulle være godt i gang, hvorfor man skulle stå over for den sidste fase af forhandlingerne på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: AC Milan-legende: Denne United-spiller så jeg gerne i AC Milan

I skrivende stund er Manchester United at finde på andenpladsen i Premier League med 17 point op til de lokale rivaler fra Manchester City, der dog også har spillet to kampe mere end De Røde Djævle.